Leave Your Message
Yubian Electrican Qingdao turisi

Tala Fou a le Kamupani

Yubian Electrican Qingdao turisi

2024-04-08

A'o fa'ai'u le mataupu manuia o le 2023, o lo'o fa'amanatuina e le au maketi a le Yubian Electric a latou taunu'uga ma tulimatai atu i le tausaga fou ma le malosi fa'afouina ma le fa'atosina. I le aso 10 o Mati, na amata ai e le au se malaga e le mafaagaloina i Qingdao, ma faailogaina le amataga o se mataupu fou mo le kamupani. O lenei malologa puupuu o se malologa talafeagai mo le 'au, e mafai ai ona latou toe faʻaleleia ma faʻafesoʻotaʻi i fafo atu o se siosiomaga ofisa. O se faailoga malosi foi o le lotogatasi o le au ma le alualu i luma o le au, e atagia ai sootaga malolosi na fausia e ala i luitau ma manumalo i le tausaga ua mavae.


O le malaga i Qingdao e le gata o se solomuli, ae o se taimi foi e toe malosi ai. O se vaega o tagata faigaluega galulue malosi o loʻo tauivi i le galuega e iu lava ina maua se avanoa e malolo ai ma avea i latou lava. E pei o se manava o le ea fou, o se avanoa e sola ese ai mai le atuatuvale ma toe faʻaleleia. E le gata e lelei mo le agaga, e mafai ona faʻafouina le gaosiga. O le faʻaaliga lea o le agaga faʻatasi a le au maketi a le Yubian Electric. E fa'atusaina le lotogatasi e ala i le faatoilaloina o fa'alavelave ma fa'amanatu fa'atasi manuia. O nei aafiaga fefa'asoaa'i e fa'amalosia ai le naunautaiga o le 'au e fa'aauau le galulue fa'atasi e ausia sini masani, fa'ata'atia le fa'avae mo se lumana'i manuia mo le kamupani. Toe fo'i mai le malaga, ua matua'i naunau le 'au e fa'aogaina lo latou malosi tu'ufa'atasi ma le fa'auo e fa'aoso le kamupani i luma ma ausia ai le manuia sili atu i le tausaga a sau.


Faatasi ai ma se lagona fou o le misiona ma le lotogatasi, ua sauni le au maketi a le Yubian Electric e tatalaina se mataupu fou e tumu i avanoa ma luitau. O lenei malaga i Qingdao o se faamanatu mamana o le tomai o la matou 'au e galulue faʻatasi ma lagolago le tasi i le isi, faʻavaeina le faavae mo le faʻaauauina o le galulue faʻatasi ma mea fou. A o latou toe foʻi i o latou tiute masani, ua naunau le 'au e faʻaaoga le malosi na maua mai le malaga ma galulue faʻatasi e ausia a latou sini masani. O le malaga i Qingdao e sili atu nai lo na o se solaaga puupuu, ae o se faʻalavelave mo le faʻaauau pea o le alualu i luma ma le manuia o le 'au a o latou agaʻi atu i le lumanaʻi.