Leave Your Message
Transformer High Ma Low Voltage Bushing

Tala Fou

Transformer High Ma Low Voltage Bushing

2024-07-16

Transformer e maualuga ma maualalo le voluma la'au

 

Transformer insulation maualuga ma maualalo volivi bushing, e taʻua foʻi conductive rod matching porcelain, o se tasi o mea laiti oLisi eletise. E oo lava i mea laiti laiti o le a le avea ma vaega lagolago i la tatou vaai.

 

Transformer bushing o le masini insulation autu i fafo atu o le pusa transformer, ma o le uaea taitai o le transformer viliina e tatau ona ui atu i le insulation bushing e insulation i le va o le uaea taitai ma le uaea taitai ma le atigi transformer, ma faia foi le matafaioi o le faaleleia o le taitai. uaea. Ona o tulaga eseese voltage, o le insulation bushing o loʻo i ai foliga o le mama porcelain bushing, suauʻu tumu faʻamau ma capacitance bushing. E masani ona faʻaaogaina le faʻaogaina o le porcelain bushing mo transformers o le 10kV ma lalo, o le ofuina lea o se tootoo apamemea conductive i totonu o le porcelain bushing, ma o le porcelain bushing o le ea insulation. E masani ona faʻaaogaina le suauʻu faʻatumu i le 35kV transformer, lea e faʻatumuina i le suauʻu i totonu o le porcelain bushing, o se tootoo apamemea conductive o loʻo ofuina i totonu o le porcelain bushing tube, ma le apamemea o loʻo tuʻuina atu i fafo ma pepa faʻafefe. O le capacitive bushing e aofia ai le autu o le insulating capacitor core, o le pito i fafo o le porcelain porcelain, se lima faʻafesoʻotaʻi, se aluga suauu, se faʻapotopotoga puna, se faʻavae, se polo faapaleni mamafa, se mea e fua ai, se laina uaea, se paʻu paʻu, ma se suauu insulating. E faʻaaogaina i luga o voluma eletise maualuga i luga ole 100kV.

 

Transformer maualuga ma maualalo voltage bushing, o le insulator porcelain fafo e tetee i le maualuga voltage, o le faʻamaufaʻailoga acrylic puipuia le leakage suauʻu, ma le tootoo conductive maualuga ma maualalo i totonu e lelei tele conductivity eletise ma maualalo tetee.

Fa'amatalaga mata'ina: Le fa'aogaina o fa'agasologa fa'atekonolosi gaosiga, oloa matagofie, fa'amatalaga matagofie.

Malosi fa'atino: O fagu porcelain e sili ona lelei le fa'alumaina, tumau ma le umi o le auaunaga.

Faigofie ma fetuutuunai faʻapipiʻi: faʻapipiʻi tutusa ma isi oloa, faigofie tausiga, faigofie faʻafouina, e mafai ona faʻaititia le tau o le fausaga.