Leave Your Message
Suau'u Immersed Transformer e ave i fafo

Tala Fou

Suau'u Immersed Transformer e ave i fafo

2024-06-22

Suau'u Immersed Transformer e ave i fafo

 

O transformers a la matou kamupani e lauiloa lautele mo lo latou tulaga maualuga ma le faʻatinoga. O a matou transformers e lauiloa e le gata i Saina ae o le lalolagi atoa ma ua auina atu i fafo i le tele o atunuu, faʻamalosia lo matou taʻutaʻua o se taʻutaʻua tele e tuʻuina atu fofo. I la matou fa'atonuga lata mai, matou te mitamita e fa'ailoa atu o le vaega muamua osuau'u-faatofu transformersua manuia le auina atu i Rusia. O lenei uta e aofia ai seti 2 o le 1600KVA transformers ma le 4 seti o le 3150KVA transformers, faʻailogaina o se tulaga taua tele mo a tatou pisinisi faavaomalo.

03_Copy.jpg

O transformers matou te auina atu i Rusia e ofoina atu le tele o foliga mataʻina, e aofia ai le maualuga o le lelei, maualalo le gau, faʻaogaina e leai se tausiga ma le itiiti o le pisa. O nei uiga lelei ua maua ai a tatou oloa faʻasalalau lautele ma manaʻomia, ma avea ai i matou ma filifiliga muamua i tagata faʻatau e suʻe mo suiga faʻalagolago ma maualuga.

 

I le faaopoopo atu i le vaega muamua o uta, na matou auina atu mulimuli ane le sili atu ma le 20 suauʻu-faatofu malosiaga transformers o malosiaga eseese i Rusia i ni vaega se tolu. O le fa'aauauina o le fa'atauina atu i fafo o lo'o fa'amamafaina ai le fa'atuatuaina ma le fa'atuatuaina o a tatou pa'aga fa'avaomalo ma tagata fa'atau i a tatou oloa. E atagia mai ai foi la matou tautinoga e faʻafetaui le tele o manaʻoga eletise o itulagi ma alamanuia eseese, faʻamautu atili lo matou tulaga i le maketi o le lalolagi.

 

O le manuia o le auina atu i fafo o le aufaipisinisi a le matou kamupani i Rusia e le gata o se pisinisi sili ona ausia, ae o loʻo faʻaalia ai foi le lelei o le aʻafiaga o oloa a le matou kamupani i luga o atinaʻe malosi o atunuu e mauaina. E ala i le tuʻuina atu o transformers lauiloa mo a latou faʻatinoga sili atu ma le faʻamaoni, o loʻo matou saofagā i le faʻamalosia o le tufatufaina atu o le eletise ma le faʻaogaina o faiga a Rusia, e faʻamanuiaina ai pisinisi, nuʻu ma alamanuia i le atunuʻu atoa.

 

O a tatou suau'u-fa'atofu transformers ua fa'apitoa ona fa'amalieina le suiga o mana'oga o faiga fa'aonaponei fa'aonaponei, e tu'uina atu ai le lelei ma le fa'amaoni e le mafaatusalia. O lo'o fa'aalia ai le maualalo o gau ma le fa'aogaina e aunoa ma se tausiga, oa tatou transformers e le gata e taugofie ae fa'apena fo'i le si'osi'omaga, e tusa ai ma le una'iga a le lalolagi mo ni fofo gafataulimaina ma le fa'asaoina o le malosi. E le gata i lea, o a tatou transformers e matua maualalo le pisa, e talafeagai mo le tele o faʻaoga, e aofia ai siosiomaga i le taulaga o loʻo popole ai le pisa.

 

A'o fa'aauau pea ona fa'alauteleina lo matou auai ma le auai i maketi fa'ava-o-malo, matou te tumau pea i le tausisia o tulaga maualuga o tulaga lelei ma mea fou i a matou fofo transformer. O la matou tautinoga i le tulaga lelei, faʻatasi ma lo matou gafatia e tuʻuina atu oloa lelei e fetaui ma manaʻoga faʻapitoa a matou tagata faʻatau i le lalolagi atoa, ua avea ai i matou ma paaga faʻalagolago i le alamanuia eletise.

 

I le agai i luma, ua matou sauni e faʻaaogaina a matou faʻamaumauga faʻamaonia ma le maualuga o le faʻatinoga oa matou transformers e faʻamalosia atili ai lo matou auai i Rusia ma isi maketi faavaomalo. Faatasi ai ma le taulai atu i le alualu i luma faatekinolosi ma le faamalieina o tagata faatau, matou te mautinoa o le a matou faʻaauau pea ona faʻatulagaina ni faʻailoga fou i le alamanuia eletise ma saofagā i le alualu i luma o atinaʻe malosi o le lalolagi.