Leave Your Message
Fausiaina ole Fale Fou

Tala Fou a le Kamupani

Fausiaina ole Fale Fou

2024-04-08

I le aso 23 o Aokuso, 2023, na faia ai le sauniga o le suatiaina o le eleele o le Henan Yubian Power Industry i tausaga taʻitasi o le malosi-save power transformer project ma le tausaga faʻaletausaga o le 20,000 iunite sa faia i le Jinggong Industrial Park o Huixian Economic and Technological Development Zone. Liu Xin, faatonu o le Ofisa o le Pulega o le Tamaoaiga ma Tekinolosi Sone Pulega Komiti, Li Tianhai, faatonu o le Fuafuaga ma le Ofisa o Faufale, Cui Zhenguo, Ma Jinqun, taitaifono o Yubian Eletise, ma tagata faigaluega talafeagai o le poloketi na auai i le sauniga amata.

I le sauniga, na saunoa ai Liu Xin ma Li Tianhai i le faasologa, e faailoa ai lo latou lagolago malosi mo le amataga o le poloketi ma o la faamoemoega naunautai mo le fausiaina o le poloketi. Na latou fa’amamafa le fa’amoemoe le maluelue a le malo i le una’ia o le atina’e mautu ma le televave a le kamupani, ma fa’amamafa ai le taua o lenei poloketi i le una’ia o le fa’alauteleina o le gafatia o le paka ma le fa’aleleia atili o tulaga lelei.


Talu mai le 2022, ua fa'atinoina ma le fa'atino e le sone tau atina'e tulaga mana'omia tau atina'e maualuga na fa'atulaga e le komiti a le pati fa'apitonu'u ma le malo fa'aitumalo mo le sone tau atina'e. O loʻo taulaʻi le paka i le tautuaina o atinaʻe o loʻo i ai nei ma le faʻatosinaina o tupe teufaafaigaluega, ma taumafai e faʻatino le "toe solomuli mai nuʻu ma ulufale i paka". O le gaosiga fa'aletausaga a le Henan Yubian Electric e 20,000 iunite o le fa'aogaina o le malosi o le eletise o se vaega taua o lenei fa'amoemoe ma o se tulaga taua tele i le atina'e maualuga o le itulagi.


O le poloketi o loʻo i ai se tupe faʻaalu atoa o le 250 miliona RMB ma o loʻo fausia e Henan Yubian Electric Co., Ltd. faʻatasi ai ma se faʻaletausaga faʻaletausaga o le 20,000 eletise faʻaola eletise. E aofia ai se eria e tusa ma le 73.7 eka, 6 fale gaosimea, ma le fausiaina o le 48,000 sikuea mita. O oloa autu e aofia ai le faʻasaoina o le malosi ma isi masini eletise, lea o le a faʻamalieina ai le tele o manaʻoga maketi ma maua ai le tele o faʻamanuiaga tau tamaoaiga ma agafesootai. O le fa'amalieina manuia o le kamupani e fa'amoemoe e fa'aolaina ai le malosi fou i le atina'e maualuga o le Sone Atina'e o le Tamaoaiga.


O le malosi o le lagolago a le malo ma le mausali ma le saoasaoa o le kamupani, o faailoga manino ia o le taumafaiga galulue faatasi e agai i luma le poloketi, e faamamafaina ai lana tautinoga i le ausiaina o le tuputupu aʻe gafataulimaina ma le manuia i le itulagi.