Leave Your Message
Tørr-type transformator Cross Flow Cooling Fan

Produktnyheter

Tørr-type transformator Cross Flow Cooling Fan

2024-08-08

Tørr-type transformator Cross Flow Cooling Fan

 

Tørr kryssstrømskjølevifter spiller en viktig rolle for å sikre effektiv kjøling avtørr-type transformatorer.Disse viftene er designet for å blåse kald luft inn itransformator spolerfra bunnen og utsiden, noe som gir optimal kjøling og forhindrer overoppheting. Installasjonen og bruken av disse viftene er avgjørende for å opprettholde ytelsen og levetiden til din tørrtransformator.

Hovedbilde 2.jpg

Installasjon og funksjonalitet

 

Installasjonen av tørre kryssstrømskjølevifter er et kritisk aspekt for å sikre deres effektivitet. Disse viftene installeres vanligvis ved siden av den nedre klemmen på tørrtransformatoren, og luftutløpsvinkelen til kjøleviften er satt til ca. 135° fra horisontalplanet.Denne vinkelen er nøye valgt for å lette jevn inntrengning av luft inn i transformatorspolene, og sikre effektiv kjøling.

 

Kjøleviften støttes vanligvis av underben og installeres ved å lage en ramme og feste den til klemmene eller bena til transformatoren. For å minimere vibrasjoner ble det plassert gummiklosser ved føttene til viftene. I tillegg, under installasjon, hold en viss avstand mellom viftens luftinntak og eventuelle lukkede hindringer for å sikre uhindret luftstrøm.

 

Utsøkt håndverk og kvalitet

 

Kjøleviften er designet med høykvalitets blader av aluminiumslegering, som er nøye balansert og kalibrert. Disse viftebladene har fordelene med lav vekt, lav støy, liten vibrasjon og stort luftvolum. I tillegg kommer aluminiumslegeringen konstruksjon sikrer at viftebladene er korrosjons- og rustbestandige, noe som bidrar til å forlenge levetiden og holdbarheten.

 

Disse kjøleviftene bruker oppgraderte kobberkjernemotorer med rene kobberspoler og doble kulelagre for høy hastighet, mindre varme, lav støy og lang levetid. Det fortykkede aluminiumslegeringsskallet og sidepanelene i rustfritt stål forbedrer viftens holdbarhet ytterligere, noe som gjør den rusten. og korrosjonsbestandig.

 

Produktnavneskilt og kvalitetssikring

 

Hver kjølevifte er festet med et parameternavneskilt, sertifikat og varemerke, som indikerer at alle parametere har blitt grundig testet. Dette sikrer at viftene er av høy kvalitet og overholder industristandarder. Videre er disse viftene produsert av anerkjente og sertifiserte produsenter, noe som gir kvalitets- og pålitelighetsforsikring til kundene.

 

Oppsummert er installasjon og bruk av tørre kryssstrømskjølevifter avgjørende for å sikre effektiv kjøling av transformatorer av tørrtype. Med avansert design, materialer av høy kvalitet og streng testing spiller disse viftene en viktig rolle for å opprettholde ytelsen og servicen. levetiden til transformatoren, noe som til slutt bidrar til påliteligheten til det elektriske systemet.